Handboek inmaken & bewaren
Op voorraad
ARTIKELCODE:
znu63768
Voorraadstatus
Op voorraad
€ 28,48
€ 23,54
Handboek inmaken & bewaren is te bestellen in veelvoud van 1
| In dit boek leest u alles over de belangrijkste inmaak- en bewaartechnieken, zoals inleggen, roken, drogen en fermenteren. Maar het grootste deel van dit smakelijke boek bestaat natuurlijk uit heerlijke inmaakrecepten waarmee u een voorraad kunt aanleggen: van de lekkerste vruchtenjams en marmelades tot opgelegde pruimen of perziken. Bij de groenten zijn er de traditionele zuurkool, ingelegde augurken, pickles en zuiderse antipasti. Met de juiste technieken kunt u ook fonds, sauzen en bereide gerechten voor langere tijd houdbaar maken. En tot slot vindt u in dit boek recepten voor terrines van vlees en vis en voor huisbereide smaakmakers, zoals ketchup, mosterd, pesto, chutney, kruidenazijn en -olie. Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! |
| Artikelcode | znu63768 |
|---|---|
| Price | € 23,54 |
| Voorraadstatus | Op voorraad |
