Over Transfert

Wie zijn we?

Bij Transfert zijn we gespecialiseerd in alles wat met jouw kantoor te maken heeft: van paperclip tot een volledige kantoorinrichting. Door sterke relaties met de grootste fabrikanten uit de sector zorgen wij voor kwalitatieve producten aan scherpe prijzen. 

Wij zijn gevestigd in Kontich, waar je ook onze ruime winkel terugvindt (1000 m2) voor zowel particulieren als bedrijven. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector geven wij je graag professioneel advies. 

Onze sterktes

  • Persoonlijke aanpak met korte communicatielijnen: Ons team voor en achter de schermen staat steeds met plezier voor je klaar. Vragen omtrent jouw bestellling of advies nodig? Aarzel niet om ons te contacteren. 
  • Eigen chauffeurs: In de regio Antwerpen-Mechelen leveren onze eigen chauffeurs graag jouw bestelling af met de grootste zorg
  • Transfert montage team: Ook voor de plaatsing van ons meubilair werken wij met ons eigen team
  • Professioneel advies op maat: Zowel voor onze kantoorartikelen als kantoorinrichting bekijken we graag samen welke producten het best bij je passen. Elk bedrijf heeft immers andere behoeftes. Graag eens samenzitten?

Ergonomie op het werk

Hoe kan je ergonomisch werken? Wij zijn er ons heel wat jaren geleden in gaan verdiepen. Onze specialisatie in ergonomische bureaustoelen heeft geleid tot een specialisatie in de volledige werkplek: zit-sta bureaus, monitorarmen, voetensteunen etc. Bij Transfert zorgen wij ervoor dat je optimaal kan functioneren tijdens het werk: thuis of op kantoor. 

Onze liefde voor ergonomie groeide al snel verder door naar volledige kantoorinrichting: gezellige loungeruimtes, vergadertafels, akoestische cellen en panelen. Kortom: het volledige plaatje om van jouw kantoor de ideale werk- en ontmoetingsplek te maken. Ook werken we bij projecten samen met interieurarchitecten. 

Ontdek alle mogelijkheden en plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze vertegenwoordigers.  

 

Onze winkel

Adres

Duffelsesteenweg 150, 2550 Kontich

 

Openingsuren

maandag - vrijdag: 08:30 - 17:30

zondag: gesloten

Vakantieregeling

van maandag 15 juli t/m vrijdag 2 augustus 2024: open van 8u30 tot 15u00

van 6 juli t/m 24 augustus: gesloten op zaterdag

Aangepaste openingsuren feestdagen

donderdag 15 augustus 2024 : gesloten OLV Hemelvaart

vrijdag 1 november 2024 : gesloten Allerheiligen

maandag 11 november 2024: gesloten Wapenstilstand