Retourneren en ruilen

Klantendienst

Bestellen

Betalen

Leveren

Retourneren en ruilen

 

❮ Terug naar de contactpagina

Wanneer je een online bestelling plaatst, geniet je gedurende 14 kalenderdagen (te rekenen vanaf de dag volgend op de dag waarop u het artikel hebt ontvangen) van het recht om je aankoop terug te sturen.

Het recht om je aankoop terug te sturen geldt voor alle producten uitgezonderd producten die speciaal voor jou in bestelling werden geplaatst (geen deel uitmakend van de catalogus of gepersonaliseerd)

Voor de praktische afhandeling van je retour neem je het best contact met ons op via retour@transfert.be of op het telefoonnummer 03/451 00 90. Dit kan eveneens door gebruik te maken van het modelformulier van de FOD Economie.

Een terugbetaling zal worden toegekend nadat de producten zijn ontvangen en gecontroleerd. De koper draagt ​​alle directe kosten die ontstaan ten gevolgen van dergelijke terugzending. Als de koper de overeenkomst herroept, ontvangt hij/zij alle betalingen die hij/zij tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten. Je ontvangt deze niet later terug dan 14 dagen nadat we op de hoogte zijn gesteld van de beslissing van de koper om de overeenkomst te herroepen. De terugbetaling zal via overschrijving gebeuren.

Je plaatste een bestelling op onze website en ontving een defect artikel.
Dat is uiteraard erg jammer, we proberen dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

  • Stuur een e-mail naar info@transfert.be met omschrijving van het defect en het ordernummer
  • Is er transportschade? Bezorg ons dan zeker een foto van de verpakking en laat ons weten of dit aan de transporteur werd gemeld.
  • Je plaatste een bestelling op onze website en ontving een verkeerd artikel.
    Dat is uiteraard erg jammer, we proberen dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

  • Stuur een e-mail naar info@transfert.be
  • Vermeld het ordernummer
  • Bezorg ons het artikelnummer van het artikel dat verkeerd geleverd werd
  • We nemen zo spoedig mogelijk contact op
  •