Projectinrichting

Jouw kantoor, zó ingericht. 

Een kantoor is meer dan een werkplek. Een gezellige plek creëren waar mensen zich thuis voelen, zorgt niet alleen voor een hogere tevredenheid van de werknemers, maar ook voor een verhoogde productiviteit.

Denk jij aan akoestische oplossingen, flexibele werkplekken, leuke vergader- of polyvalente ruimtes? Wij helpen je graag vanaf het idee tot de realisatie. Ons eigen montage team staat voor je klaar en zorgt voor de vlekkeloze installatie.

3D visualisatie van jouw project

Krijg je graag een visueel idee van hoe je nieuwe kantoorruimte er kan uitzien? Wij tekenen zelf jouw volledige kantoor of ruimte in. We kijken graag samen naar de stijl en het type producten dat je in gedachte hebt. Vervolgens plaatsen we het meubilair in de ruimte zodat je een beeld krijgt van het totaalplaatje. Op basis hiervan maken we een offerte op maat. 

Voor het maken van een 3D ontwerp hebben we de afmetingen van de ruimte nodig: dit kan in de vorm van een DWG of PDF bestand. Heb je geen bestand ter beschikking? Dan kunnen wij steeds de ruimte(s) komen opmeten.

Graag meer info?

Ergonomische bureaustoelen

We zitten gemiddeld meer dan 50% per dag. Een ergonomische bureaustoel die zich aanpast aan uw lichaam is dan ook geen overbodige luxe (en hoeft echt niet duur te zijn). Onze specialisatie en expertise in ergonomische bureaustoelen heeft geleid tot een uitgebreid assortiment in samenwerking met de beste fabrikanten uit de sector.

 

Eens uittesten? 

Elk lichaam is anders en moet op een andere manier ondersteund worden. Daarom geven wij u graag advies over welke stoel het beste bij uw behoefte aansluit. Bovendien plaatsen wij onze ergonomische bureaustoelen ook in demo. Zo bent u er zeker van dat u de ideale match vindt.Akoestische cellen

De kantoorruimtes van tegenwoordig zijn open ruimtes en worden soms gedeeld met andere bedrijven. Waar kan u dan een overleg in privacy houden? Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen bellen, overleggen of geconcentreerd kunnen werken.

De Hushoffice Family collectie van Mikomax is dé ideale (akoestische) kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen. De cellen beschikken over de hoogste akoestische certificering. Van belcel tot vergaderruimte voor 8 personen!

Advies nodig? 

Succesvolle kantoorinrichtingen


Klaar om je kantoor een frisse look te geven? 

Ideaal voor uw inrichting